matildaeeriksson

Alla inlägg den 27 februari 2013

Av Matilda Eriksson - 27 februari 2013 21:47

Ikväll har vi haft match mot Polcirkeln, uppkast 19.00 Sist vi spelade mot dem blev ställningen 46-29 till dem.

Vi gjorde första målet, de kom ikapp på straffar. Vi låg lika alla perioderna med i sista bestämde vi oss för att vi SKULLE VINNA! Och så blev det! 39-33 till oss!

Men var dock ABSOLUT INTE nöjd med min insatts, vet inte vad jag gjorde, var nå jävulskt virrig, slarva bort bollen, fick inte boll jäveln i korgen.... Men i fjärde perioden gick det bättre.

Dessutom hade vi ingen ut foulad ;);)


Har försökt träna lite till musikprovet vi har imorgon men vet inte hur man ska träna till ett lyssningsprov...

Sen MÅSTE jag göra no:n imorgon! Helvete vad jobbigt, får sitta hela eftermiddagen med det. Skrev om en grej igår och de tog en timma. Och vi ska skriva om sex olika ämnen.... Kul...


Måste träna Holly ikväll! Har inte börjat med någonting nytt, repeterar linförighet, platsliggning, läggande och apportering. Hon har börjat tjorva med apportbocken så måste ha mammas hjälp med att "hitta" tillbaka. Linförigheten går faktiskt ganska bra, bättre och bättre för varje gång. Hon har ju en tendens till att vara "hoppig" men då är det bara att lugna ner henne. Platsliggning är ganska så nytt, har bara hållt på med det den här veckan med det går faktiskt riktigt bra. Eftersom jag tränat in plats (hon lägger ner huvudet mellan tassarna) så är platsliggningen mycket stabil! Läggandet har jag lite att finputsa med annars jätte bra! Funderar på att börja med ställandet... Men då behöver jag också mammas hjälp :)


 

Min sessa   

Ovido - Quiz & Flashcards