matildaeeriksson

Alla inlägg den 7 februari 2013

Av Matilda Eriksson - 7 februari 2013 22:14

Både jag och David tippade fel om matchen igår, trodde dom skulle få stor stryck men intet!

Blev extremt irriterad på äckel Zlatan! Vad fan sätter man sig på bänken när andra halvlek ska börja, jävla mes!

Elms frispark i sista sekunderna var MAGISK! Helt otroligt hur fin den var.

 

Den här dagen har passerat helt utan bekymmer, har hunnit fara och bada med David, Jossan och Jenny och sedan ett tiotal andra. Var riktigt roligt och min energi tog helt slut! Men inte så konstigt eftersom vi plaskade runt där i två timmar ;)

Vi borde fara igen eller hur? ;)

 

Imorgon är det FREEEDAG!!! Och vi har svenska nationella skriva delen. Tror faktiskt den kommer gå fin fint eftersom jag älskar att skriva. Men vi ser ju, hoppas bara att det inte blir att skriva artikel, repotage eller brev för de har jag ingen aning om hur man skriver! Förhoppningsvis får vi sluta efter de där 3,5 timmarna vi ska sitta och skriva, kommer ju vara helt slut i huvudet!

 

Jag har helt misskött min hy när jag aldrig tar bort sminket på kvällarna så nu är jag helt rödflammig och mina ögonfransar kommer ramla av vilken dag som hellst om jag inte slutar! Så nu har jag en smink fri vecka! 

Var jätte länge sedan jag gått uta smink bland folk så (tur jag har en kille som vet hur ful jag är utan smink ;) ) Iallafall när jag kom till skolan fick jag världens finaste kommentar av Adam: Men Matilda du är så vacker precis som du är! Såna småa grejer gör min dag! Så har varit glad hela dagen över den fina kommentaren, tack Adam!!

 

Nu är det godnatt för mig och Holly, vi sover ensam inatt usch vad jobbigt :( Tur vi har en lååång helg ända till tisdag! Så hinner nog toffla en hel del ;)

Tror vi skulle fara nå tjejgäng och garna oss med skotrarna på söndag, love my friends!!

 

 

GE MIG SOMMAR NUU!!!!

 

Ovido - Quiz & Flashcards