matildaeeriksson

Alla inlägg den 18 mars 2014

Av Matilda Eriksson - 18 mars 2014 22:00

Kom hem till mommos köttgryta, ris och en sallad, lycka på hög nivå! Finns absolut inget som slår hennes kött. Hoppade över pumpingen idag som jag längtat så till och for istället med familjen till Johan och Emma för att fika. Tröck i mig fika tills jag började få spykänslor, dumt gjort! Tog mig en promenad med Lina och Emma för att må lite bättre. Jag och mamma gjorde ett bra byte, hon tog med Holly på några kilometer skidtur och jag promenerade med Yenna. Så inatt lär hon sova gott vid min sida.

 

Jag som skulle plugga så mycket idag hatr inte hunnit med nå överhuvudtaget... Äh om det har väntat såhär länge skadar det inte att de får ligga en vecka till, eller?! Känns som att jag skjuter upp allt hela tiden, dags att ta tag i allt nu (säger det varje vecka...)

 

 

Normala familjen (johan skulle härma hur jag ser ut på bilder)


Av Matilda Eriksson - 18 mars 2014 13:30

Idag har jag en dålig dag. En sån där dag då jag är sur åt allt och irriterar mig på alla. En sån dag då jag går runt och kommenterar alla jag ser osvosv. Jobbigt att ha såna dagar. Blir så ansträngt att låtsas vara trevlig eller göra nå alls. Borde ta tag i mina läxor och göra någonting på lektionerna men känns alldeles för jobbigt och onödigt. Mycket bättre att kolla igenom facebook tusengånger och se på samma blogginlägg som man läst flera gånger.

 

Min blogg har förvandlats till en gnäll blogg. Är väldigt längesedan jag skrev någonting positivt eller något som varit roligt. 

.

Av Matilda Eriksson - 18 mars 2014 08:33

Jag hade rätt om det jag skrev igår, att min måndag inte kunde bli bättre. Framåt kvällen vände allt och jag fick vara ledsen och ensam. Fyfan är så less de här nu! Aldrig får man vara glad, alltid ska någonting komma och förstöra allt. Dessutom är jag jävligt less att få massa skit hela tiden. Less på falska människor, less på idioter, less på kärlek, less på allt!! 

 


   Bullshit!

Ovido - Quiz & Flashcards