matildaeeriksson

Alla inlägg den 10 mars 2014

Av Matilda Eriksson - 10 mars 2014 20:57

Klockan ringde 05:50 på morgen bara att hoppas upp och tillbaka till skolan. Dock har jag börjat göra klart mig på 10 minuter till skolan och på den tiden hinner jag klä mig, borsta tänder och hår och slänga i mig nått snabbt som en frukt. Det betyder ju alltså att jag kan sova till kvart över!! Sjukt jävla nice! Äntligen går vi mot ljusare tider, det enda negativa med att de är ljust länge är att det blir nästintill omöjligt att sova på bussen. Man kanske vänjer sig med tiden.


Älskar verkligen våran NK lärare. Hon är så sjukt snäll, kan ju bero på att hon är så mycket yngre än alla andra lärare. Ja iallafall vi fick sluta så vi hann med tidiga bussen, kärlek! Jag och Sara promenerade tillsammans med Lina till henne, gjorde oss några klämmackor och surrade på. Tjejer kan verkligen surra hur mycket som hellst och om vad som hellst ;)


Hela kvällen har bestått av massa plugg. Blev tillslut helt tokig så var tvungen att lägga undan böckerna. Har inte gjort en enda läxa på typ 6 veckor, lat eller nå? Nä nu vill min hund ut på en prommis och sedan blir det nog sängen tillsammans med en bra bok.


 

Ovido - Quiz & Flashcards