matildaeeriksson

Alla inlägg den 10 januari 2019

Av Matilda Eriksson - 10 januari 2019 14:23

Nytt år, nya möjligheter... eller nått i den stilen iallafall... Lämnar 2018, som både varit ett piss år och ett toppen år, som typ alla säger om varje år. Tror och hoppas att det här året har mycket att erbjuda, har mycket spännande att se framemot just nu. 


Dock är jag konstant stressad nuförtiden, över exakt allt. Somnar jag inte i tid på kvällen blir jag stressad för då vet jag att jag kommer sova länge nästa dag och bli ännu mer stressad för jag inte hinner med allt jag tänkt. Stressar över skolan, känner att jag inte hinner med och priorierar helt fel. Stressar över vad jag ska göra med mitt liv, ska jag bo kvar i Överkalix? flytta? vart ska jag isånafall flytta? vad ska jag jobba med? vad vill jag jobba med? STRESS!! Har sån lust att packa väskan och försinna några månader, sopa alla bekymmer under mattan och ta tag i dem senare (helst aldrig)... Men så kan man ju inte heller göra, eller?


Usch vad gnällig jag är idag. Har en sån där pissäckeldag, surar åt allt, allt är fel, alla är fel... Vill bara stänga in mig och sitta i min ensamhet tills jag är glad igen, haha...

Ovido - Quiz & Flashcards