matildaeeriksson

Alla inlägg den 12 augusti 2014

Av Matilda Eriksson - 12 augusti 2014 02:48

Helt slut efter en kväll uppe på Laxforsberget med ett gäng goa människor. Fick tjorva ett bra tag innan vi kunde ta oss upp men tillslut var vi uppe. Vi grillade och njöt av utsikten, det är verkligen fint däruppe. Fick tjorva ytterligare nån timma innan jag var hemma igen, äckel bil... Holly var helt slut och deckade direkt efter allt spring och bus i skogen. 


Jag har äntligen slutat jobba som en galning, har bara två dagar kvar nu, onsdag-torsdag. Sen får jag ha sommarlov i typ en vecka. Nästa sommar ska jag absolut inte jobba så mycket som det blev i år. Jag har inte alls hunnit med allt som jag hade tänkt. Jag som så stort skulle ta Lp1 med Holly har inte hunnit träna nästan nå. Sen har jag inte kunna fucka upp mitt dygn, vilket jag älskar. Vara vaken till sex-sju på morgonen och sedan sova till middagen, så otroligt skönt.


Föresten så har vi nu flyttat från vårt hus på Norra till Storbäcken. Dock blir jag inte här länge eftersom jag (förhoppningsvis) snart får flytta in till min egna lilla bostad, en etta på föreningsgatan. Känns lite skumt att jag aldrig mer kommer att bo hemma...

 

 

 

Hemskt dålig mobilbild från idag, men nu får ni leva med de

Ovido - Quiz & Flashcards