matildaeeriksson

Alla inlägg den 31 januari 2014

.

Av Matilda Eriksson - 31 januari 2014 22:46

Sitter här och försöker hinna klart med en historiauppgift som ska lämnas in idag. Dock är jag så förbannat less den så nu får den vänta ett tag. Har hunnit vara på träning och fy så skönt det var, döds jobbigt JA men ändå så himla skönt! Imorgon kommer Ems hit på morgonen. Anton skulle iväg kring nio så då får hon komma hit och fortsätta sova. Måste hinna med mycket innan det blir sängen, göra klart historian, promenad med hundarna, läsa hungergames och se ikapp PH. 


Fy så jag är party sugen! Men jag får nog vänta några veckor till innan det blir av någonting :/ MEN snart fyller Lina arton och de ska vi då fira som fan!! Helt sjukt att "de" (96orna) redan blir arton. Tänk om ett år är det våran tur, längtar! :D


   

Bästa brudarna

.

Av Matilda Eriksson - 31 januari 2014 14:45

Då var det helt plötsligt fredag igen. En lektion kvar till HELG. Ska bli nå jävulskt skönt att få sova ut. Dock måste jag ta hem ett lass med läxor, bläää. Funderar väldigt ofta varför jag går den här jävla plugglinjen. Men om jag vill få min dröm i uppfyllelse så är det bara att hålla ut i tre år... Dessutom har jag ovanligt tur eftersom jag har det så himla lätt i skolan. Kan komma oförberedd till ett prov och ändå klara mig med ett E. Ni får gärna tro att jag sitter här och skryter men så är det. Alla är bra på olika saker och jag är bra på att komma ihåg saker och har lätt för att lära.


Jag har dessutom tagit upp träningen med Holly. Jag har ett mål. Vi ska vara startklara då de är tävling här i Ökx, 27 juli. Jag hoppas verkligen att det kommer gå vägen. Så nu är det bara att TRÄNA, TRÄNA, TRÄNA!



Ovido - Quiz & Flashcards