matildaeeriksson

Alla inlägg den 18 augusti 2013

Av Matilda Eriksson - 18 augusti 2013 15:40

Nu börjar sommarlovet lida mot sitt slut. Och som vanligt så har tiden bara runnit förbi. Synd att tiden inte går lika fort medans man går skola.. Känner att jag inte fått någonting vettigt gjort. Men skyller på att jag jobbat och varit utomlands ;)

Nu när skolan börjar igen så ska jag ta tag i hundträningen! Så nu ska vi gå kurs med start 28 Augusti (samma dag som jag hämtade hem min sessa). Förhoppningsvis ska jag ju hinna tävla iår men då är det bara att TRÄNA! På tisdag tänkte jag försöka spåra med henne, få då se hur det går :)

Känns faktiskt riktigt bra att gå hemma tre år till. Det ända jobbiga är att D flyttat till Lule och vi kommer bara ses under helgerna. Kommer kännas konstigt att gå från att umgås varje dag till bara två dagar i veckan. Men nog klarar vi det! När gymnasiet är över så kan vi bo tillsammans hur många år som helst ;)


Jag börjar äntligen känna mig friskare men ännu inte helt återställd efter jag haft njurbäckeninflammation och en sänka på 175. Har tagit penicillin i sex dagar och den svarar jag jätte bra på.

Synd att de skulle bli såhär sist veckan på lovet, menmen..


 

Röd jamen nånting, men nå jävulskt glad!



Ovido - Quiz & Flashcards