matildaeeriksson

Alla inlägg den 22 mars 2016

Av Matilda Eriksson - 22 mars 2016 17:37

Då har ännu en vecka gått och snart får jag ta påsklov. Skulle dock inte kalla det lov eftersom jag har tre stora uppgifter plus gyarbetet som måste göras och förhoppningsvis får jag jobba lite däremellan. Vill bara få slut så eländet nu, är så fruktansvärt less skolan nu så det finns inte. Det jag ser mest fram emot är att slippa den ständiga stressen. Jag är stressad dygnet runt, det spelar ingen roll om det är helg eller vanlig vardag, stressen ligger ändå på. Gymnasiet har varit ett helvete på alldeles för många sätt men det är endast 80 dagar kvar, det är bara att bita ihop och fullfölja det.


På tal om något mycket roligare så har jag och J varit i Skellefteå i helgen. Han överraskade mig med en hotellnatt, fin middag, en tidig födelsedagspresent och sen självklart en hockeymatch. Saik vann och vi båda åkte hem nöjda och glada efter helgen. Alla verkar ha gått bananas uti nån jordbävning natten mot söndag, jag har då sovit som en sten under dom sekunderna vilket jag tycker var lite trist.. Hade varit coolt få känna det.


Jag är utan både J och Hollsan den här veckan så jag känner mig ensammare än någonsin. Dock har jag ju all tid i världen till att vara produktiv (om jag inte skulle vara så lat). 


Min favoritlåt just nu, Håkan   




Ovido - Quiz & Flashcards